top of page
Catering från Crepson

Crepsons

CATERING

Catering från Crepson

Vi har catering för alla tillfällen!

Vi på Crepson vill att alla ska ha tillgång till nyttig snabbmat med bra kvalitet! För oss är alla tillfällen lika viktiga, allt ifrån ett möte på jobbet, stora företagsevent, en studentfest, mingelkväll med bokklubben, barnkalas till avtackning för favoritkollegan.

 

Vi levererar både till företag och till privatpersoner runt om i Stockholm. För oss är det viktigast att du laddar batterierna och får energi med riktigt bra råvaror, helt utan tillsatser tillagat med en kärleksfull hand i vårt preppkök i Mörby Centrum. 

-Supertrevlig och bra service!

Så säger våra kunder

”Jag ville bara informera om att lunchen idag var utomordentligt bra! Galetterna var fantastiskt goda, uppläggningen var kanon och praktisk och alla var supernöjda. Er chaufför som levererade var så otroligt hängiven så att han sprang upp för 10 trappor.

 

Vi kommer garanterat att beställa från er många gånger i framtiden, guldstjärna till er!

Ha en fin helg när den kommer!"


Era nöjda kunder på Mindset

”Nu har jag också testat Crepsons catering! Grymt bra! Maten var supergod och det fanns något för alla smaker – fisk, kyckling, pulled pork, vegetariskt, veganskt…, försökte smaka på allt. Dessutom supertrevlig och bra service.

 

De höll vad de lovade och lite mer därtill. Rekommenderas!"


Vänlig hälsning, Christina von Bergen 

Catering - Galetter och crepes

Se vår

cateringmeny

HÄR!

Cateringmeny

Galetter och crepes för alla smaker

I vår cateringmeny finner du galetter och crepes som passar alla. Vi har veganska, vegetariska, kött- och fiskalternativ som serveras i glutenfria galetter gjorda på finmalet bovetemjöl.

 

Galetterna serveras i praktiska koner som gör dem extra mingelvänliga och är lätta att äta både sittande och stående. Det behövs varken porslin eller bestick. 

 

För oss är service och god kvalitét absolut viktigast när vi får möjlighet att laga mat till er. Tveka inte att fråga vid allergier eller önskemål om andra alternativ. 

Gratis frakt för beställningar över 3 000:-.

Catering - Galetter hos Crepson.jpg

Catering på plats hos er

Vi kommer ut till er och lagar mat 

Vi lagar även gärna våra galetter och crepes på plats hos er. Det är ett trevligt inslag i festen när dofterna från nygräddade galetter ringlar sig ut bland gästerna.

 

Om du beställer fler än 200 galetter/crepes, så bjuder vi dig på ställkostnaden av leverans, personal och galettejärn. Vid större beställningar, kontakta oss för offert.  

 

Beställning av catering

Så här gör du din beställning

Ring eller maila in din beställning till oss. När beställningen är bokad tar vi hand om allt ifrån förberedelser till tillagning och inslagning i våra praktiska koner. Vid beställning över 15 galetter ingår uppställning i smidig box som även kan användas som uppläggning.

 

Vi använder ingen plast utan konerna är inslagna i ett miljövänligt material som är lätt att återvinna. Enkelt, smidigt och helt utan smutsig disk att ta hand om. 

Du beställer enkelt genom att fylla i formuläret här bredvid.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page