top of page

Om Crepson

Vi säljer både livsmedel och fixar catering för event

Avokado

Crepson håller på att bli mest känt för avokado. Vi säljer dom i hela lådor med 22 eller 24 st där varenda frukt har superkvalitet. För att göra det enkelt har vi leverans hem till dörren hos dig, alldeles gratis.

 

Catering med galetter och crepes

Vi har utvecklat ett koncept med mat som är glutenfri, god och vacker för att passa att äta på event eller party – varför inte studentmottagning. Man behöver inga bestick. Eftersom fyllningarna inte behöver vara varma kan dom stå ett bra tag och ändå vara superfräscha.

 

Crepes är franskt men vi har fyllningar från New York till Seoul. Från skagenröra och västerbottenost till getostar och gouchengsås. Och så rullar vi våra crepes till en rulle i strut som man gör i Tokyo. Då kan du äta den lättare och ta med dig maten. Vi gräddar våra galetter på bovetemjöl som i sig är glutenfritt och vi har galetter och crepes för både veganen, vegetarianen, kött- och fiskälskaren.

Sk%25C3%25A4rmavbild%25202020-12-09%2520

Marie

Mat är livet

Crepson startade med en passion för mat och hälsa. Tanken att mat på möten och event ska kunna vara både nyttig och jättegod.

 

För mig är det viktigt med funktionalitet och kvalitét. Maten är nyttiga galetter helt utan onödiga E-nummer eller konserveringsmedel. De serveras i en praktisk kon som därför fungerar utmärkt som take away/catering på lunch eller ett mingel på jobbet. Eller studentmottagningen och inflyttningsfest.

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta över att ha gjort ett nyttigt och hållbart matval samtidigt som de blir mätta.

Välkomna till oss på Crepson, ett helt nytt koncept.

 

Smaklig måltid!

Miljö- och hälsoprofil

Alla kan göra skillnad

Självklart har vi en miljö- och hälsoprofil som är väl förankrad i tiden. Vi använder oss  av återvinningsbara engångsartiklar och vi levererar våra galetter och crêpes i praktiska förpackningar.

 

Vi på Crepson tror på att vi alla kan göra skillnad för att skapa en mer hållbar värld, därför säger nej till burägg och använder oss endast av ägg från frigående hönor. Detta gäller för alla ägg vi använder oss av; hela ägg, skalägg och ägg i sammansatta produkter.

 

Vi tror på att maten ska vara hållbar, sund och säker. Fri från skadliga gifter och kemikalier samt tillverkad utan onödig användning av antibiotika. Vi vill veta varifrån produkten kommer och vad den innehåller.


Hållbar mat betyder att den inte ska utarma jorden. Både vi och våra leverantörer ska vara engagerade i vår miljö.

Crepsons riktlinjer

för socialt engagemang

Crepson har dessutom så klart riktlinjer för socialt engagemang. Det grundar sig på FN: s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna från 1948 och deras barnkonvention.

 

Dessutom stöder vi på Crepson ILO:s kärnkonventioner om tvångsarbete, barnarbete, diskriminering, föreningsfrihet samt organisationsrätt.

 

Andra självklara saker för oss på Crepson är FNs deklaration mot korruption och allmänna regler om arbetsrätt, att minimilön och socialförsäkringsskydd måste gälla i ursprungslandet.

bottom of page